ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fer negocis a Uruguai

Una porta d'entrada al mercat llatinoamericà

Coneix l’Oficina Exterior de Catalunya que t'ajudarà a fer negoci a l'Uruguai

Oportunitats de negoci a l'Uruguai i a l'Amèrica del Sud

Maquinària i béns d'equip

Uruguai

Maquinària i béns d'equip


Productes tecnològics per a millorar la competitivitat de la indústria

L'Uruguai necessita incorporar tecnologia en els seus processos productius i els seus serveis per a modernitzar l’industria. Tot i això, el país cada cop es mou cap a una transformació més digital del sector.

Desplegar més opcions de Productes tecnològics per a millorar la competitivitat de la indústria

L'Uruguai està portant a terme una modernització de la indústria actual per guanyar competitivitat, per la qual cosa la incorporació de tecnologia és indispensable i necessària per a fer un pas endavant i incrementar les vendes a l'exterior del país.

Amagar més opcions de Productes tecnològics per a millorar la competitivitat de la indústria
Salut i serveis sanitaris

Uruguai

Salut i serveis sanitaris


Productes innovadors amb un alt valor afegit per al sector mèdic privat

És un sector importador de tecnologies mèdiques per a les clíniques privades i públiques. El país destaca pel seu consistent sistema sanitari.

Desplegar més opcions de Productes innovadors amb un alt valor afegit per al sector mèdic privat

El sector sanitari a l'Uruguai és dels que millor funciona a l'Amèrica del Sud. Al país hi ha clíniques i hospitals privats que demanen tecnologia puntera. L'Estratègia Uruguaiana per a la Integració d'Informació Clínica de l'Usuari de Salut es basa en un sistema federat basat en els estàndards internacionals per a l'intercanvi d'informació clínica. El sistema federat funciona a través d'una plataforma central (Plataforma d'Història Clínica Electrònica Nacional) que permet intercanviar en temps real i de manera segura les dades clíniques que romanen guardades en cada institució que les va generar.

Amagar més opcions de Productes innovadors amb un alt valor afegit per al sector mèdic privat
Educació, formació i serveis editorials

Uruguai

Educació, formació i serveis editorials


L'Uruguai és líder a la regió amb el Pla Ceibal

És el primer país al món a equipar cada estudiant del sector públic amb un ordinador portàtil. El sector privat ha de mantenir el ritme i incorpora noves tecnologies per a l'aula per estar al nivell del sector públic.

Desplegar més opcions de L'Uruguai és líder a la regió amb el Pla Ceibal

Uruguai és el país més avançat en educació i connectivitat de l'Amèrica Llatina. Ja disposa d'un ecosistema educatiu multiplataforma i transmèdia que incorpora solucions de tecnologies educatives altament innovadores. Segons dades de l'INEEd, en tercer de primària el 91,3 % dels alumnes de situació familiar molt desfavorable disposa d'ordinador a casa, i el 84,6 % té un ordinador d'us exclusiu.

Amagar més opcions de L'Uruguai és líder a la regió amb el Pla Ceibal
Energia i recursos

Colòmbia

Energia i recursos


Energies renovables no convencionals

Gràcies a la seva ubicació equatorial i el seu clima, Colòmbia gaudeix d'un gran potencial per a les energies renovables a partir de l'aigua, el vent, el sol i els residus de biomassa com la canya de sucre, l’oli de palma, l’arròs i el plàtan.

Desplegar més opcions de Energies renovables no convencionals

Tot i que actualment el 70 % de l’energia a Colòmbia prové de l’energia hidroelèctrica, només un 0,98 % de l’energia prové de fonts renovables no convencionals. En l’actualitat, el Govern colombià està incentivant l’energia solar i eòlica amb desgravacions fiscals i amb dues grans subhastes realitzades en els últims dos anys, perquè aquestes fonts esdevinguin un 15 % de la producció energètica a curt termini.
Colòmbia també vol liderar la producció energètica a partir de l'hidrogen a Llatinoamèrica, per a la qual cosa ja s'estan implementant els primers programes pilot.

Amagar més opcions de Energies renovables no convencionals

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci?