ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitat de negoci en subminitrament d'energia al Perú

Articles i altres publicacions

Perú encadena anys de creixement sostingut i es postula com una de les noves potències d'Amèrica Llatina. La tendències es reflecteix en l'anunci de projectes d'inversió, les elevades perspectives del consum intern i el consum elèctric a l'alça. En aquest sentit, a la ciutat d'Iquitos, a la província de Maynas, hi ha un nou projecte de subministrament elèctric que ofereix oportunitats a les empreses catalanes.

Energia

L’oportunitat de negoci s’ubica a la ciutat de Iquitos, província de Maynas, departament de Loreto. La planta estarà ubicada en la perifèria de la ciutat, a prop de la planta de proveïment de combustible Petroperú, i la seva àrea d’influència.

Es va aprovar la modificació del Pla de Promoció de la Inversió Privada del Concurs Públic Internacional per atorgar en concessió el projecte “Subministrament d’energia per a Iquitos”.

El projecte té com a finalitat instal·lar un sistema de generació robust i modern en la ciutat d’Iquitos, que substitueixi els grups tèrmics antics i obsolets actualment en servei.