ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Chordata, desenvolupant una captura de moviment en codi obert. Un cas de Tecniospring

Casos d'empresa

Chordata Motion està desenvolupant un sistema de captura de moviment pel disseny de jocs, l'animació, les arts digitals, la música electrònica, l'anàlisi de la marxa o la teràpia física. L'empresa ha rebut el suport del programa Tecniospring.

La startup tecnològica Chordata Motion està desenvolupant un sistema de captura de moviment en codi obert. Gràcies al programa de talent Tecniospring INDUSTRY, cofinançat pel Programa Marie Skłodowska-Curie de la Comissió Europea i ACCIÓ, l’empresa ha acollit l'investigador Amit Kumar Bedaka al seu equip com a científic principal.

L’accés al programa Tecniospring INDUSTRY permetrà a Chordata Motion accelerar una tecnologia que d'altra manera podria trigar anys a desenvolupar-se. El sistema que ha dissenyat és prou flexible per adaptar-se a les necessitats de qualsevol mercat que necessiti captar moviments humans (i no humans). És el cas del disseny de jocs, l'animació, les arts digitals, la música electrònica, l'anàlisi de la marxa o la teràpia física.

Descobreix-ne més al vídeo!