ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

El comerç electrònic, reflexions i noves oportunitats

Idees d'experts   Marc Cortés (Roca Salvatella), Rubén Ferreiro (Elogia) i Ricard Castellet (Barcelona Tech City)

Quines oportunitats ofereix el comerç electrònic a Catalunya? Quines opcions tenen les empreses per aprofitar-lo? Marc Cortés (Roca Salvatella), Rubén Ferreiro (Elogia) i Ricard Castellet (Barcelona Tech City) en parlen en una de les sessions de la Setmana de la internacionalització d’ACCIÓ.

09/12/2020

Marc Cortés, soci i director general de Roca Salvatella, Rubén Ferreiro, CEO d’Elogia, i Ricard Castellet, CCO de Barcelona Tech City, reflexionen sobre el moment actual del comerç electrònic i tot el que aquest pot oferir a les empreses catalanes. Tots ells coincideixen en el gran nombre d’oportunitats que l’ecommerce ofereix, no només per arribar a consumidors i empreses d’arreu del món sinó també per posicionar-se i diferenciar-se de la competència.

Tots tres van participar a la taula rodona Comerç electrònic per a una internacionalització 4.0, moderada per Víctor Costa, director de Via Empresa, en una de les sessions de la Setmana de la internacionalització d’ACCIÓ. No et perdis aquest vídeo resum amb les reflexions més destacades.

Durant aquesta mateixa sessió també es presentar l'estudi El comerç electrònic a Catalunya, un informe que posa de manifest el moment actual de l'ecommerce a casa nostra on més de 800 ja s'hi dediquen plenament i donen feina a més de 18.300 persones. Recupera la presentació, aquí.