ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Disseny i innovació amb els fabricants xinesos

Casos d'empresa   Ànima Barcelona

Ànima Barcelona és una empresa que neix el 2006 amb vocació d'ajudar les empreses a innovar mitjançant el disseny i el desenvolupament de producte. Poc després, comencen la seva singladura a la Xina de la mà d'un fabricant europeu que necessita deslocalitzar la seva producció.

En aquest punt, són conscients que el xinès és un mercat molt necessitat dels serveis que ofereixen i decideixen orientar la seva estratègia cap a les empreses d'aquell país.

16/03/2010

Idees Força

Comptem amb un equip de professionals de diferents nacionalitats perquè ens ajuda a tenir una idea més global del mercat. Fins fa poc, els fabricants xinesos eren bàsicament una marca blanca de les empreses occidentals; ara estan apostant per tenir una estratègia pròpia de disseny i innovació.

La relació amb els nostres clients es basa en una cooperació a llarg termini long term cooperation. És a dir: passar de ser un simple proveïdor a ser un autèntic partner, ja que hem detectat que per a nosaltres és la millor manera d'aconseguir un creixement sostingut en el temps.

Perfil digital