ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Experiències d'empreses a Líbia

Casos d'empresa   Experiències d'empreses a Líbia

Les empreses El Hasa Investments i Pilotes y Obras han aconseguit entrar al mercat libi en l'àmbit de la construcció aprofitant les oportunitats que ofereix el país africà després de la guerra i de la necessitat de reconstruir-se. Al començament, l'accés és complicat però un cop a dins les dues empreses han obert grans perspectives de negoci.

Ens ho expliquen el Hassan Arham, el Miquel Casadamada, del Hasa Investments, i el Jose Antonio Cortizo, de Pilotes y Obras.

El Hasa Investments, catalana amb capital hispanolibi, lidera la construcció de 5 torres de luxe a Bengasi i canalitza l'entrada d'empreses al mercat libi, i Pilotes y Obras, empresa del sector de la construcció treballarà en el projecte de Bengasi.

El Hasa Investments ha apostat pel mercat libi focalitzant le negoci d'una banda pel sector de la construcció i de l'altra ajudant i assessorant l'entrada d'empreses a Líbia. La demanda i l'auge per reconstruir després de la revolució, i la proximitat en relació a Catalunya, fan interessant el mercat libi. El Hasa lidera un entramat d'empreses que s'encarregaran de la construcció de cinc torres de luxe a Bengasi, la segona capital líbia, i té a Líbia com a sòcia una empresa constructora i promotora.

Per la seva banda, Pilotes y Obras, que es dedica a les fonamentacions especials, és una d'aquestes empreses que treballarà en la construcció de les cinc torres de luxe sota el paraigua del Hasa Investments. Pilotes y Obras portava temps obrint mercat a l'exterior fins que va sortir l'oportunitat de Líbia. Asseguren que la via per entrar en un mercat d'aquestes característiques és mitjançant un mitjances que t'ajudi a obrir mercat. Asseguren que no s'ha de tenir por de fer-hi negoci i que cal anar-hi amb una perspectiva a llarg termini.

16/04/2013