ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Gràfiques Salaet, tecnologia punta per fabricar safates de paper i cartró

Casos d'empresa   Elena Salaet, CEO

Gràfiques Salaet, dedicada a la fabricació d’envasos de paper i cartró, ha rebut el suport d’ACCIÓ a través dels Cupons a la Indústria 4.0 per treballar la incorporació de noves tecnologies

Gràfiques Salaet és una empresa familiar de Gandesa que porta arreu del món les seves safates de paper i cartró per al sector de l’alimentació. Per mantenir el nivell de creixement i d’internacionalització actual (exporta el 40% de les seves vendes a tres continents), l’empresa necessita innovar de manera constant en tots els nivells de l'organització.

"Amb el suport d'ACCIÓ estem en procés d'implementació d'una nova sortida de línia robotitzada que permetrà empaquetar les safates i traurà càrrega als nostres treballadors", explica la seva CEO, Elena Salaet.

L’empresa ha rebut el suport dels Cupons de la indústria 4.0 per treballar la incorporació de noves tecnologies i transformar-se digitalment a través de l'assessorament expert de Pentamatik, un dels proveïdors acreditats d'ACCIÓ. "La necessitat de tecnologia és en tots els nivells. En un món global tothom ha de fer el possible per augmentar la productivitat i la qualitat del producte", apunta Salaet.

T’agradaria seguir els seus passos? Descobreix els Cupons a la Indústria 4.0 i comença a incorporar noves tecnologies a la teva empresa.

Serveis relacionats

ProACCIÓ 4.0

Aprofita l’arribada de la indústria 4.0 del futur!