ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Kompyte, de Barcelona a ser comprada per un gegant del Nasdaq

Casos d'empresa   Pere Codina (CEO) i Albert Colmenero (COO)

La startup, que ha desenvolupat una tecnologia per poder fer un seguiment online exhaustiu de la competència, ha estat adquirida per Semrush

La startup catalana Kompyte va néixer el 2014 amb una idea inèdita al mercat: desenvolupar un software capaç de fer un seguiment en temps real de l’activitat online de la competència. Una eina que, amb el pas del temps, han comprovat que despertava especial interès als Estats Units. Per això, tot i mantenir l’equip de desenvolupament a Catalunya, Kompyte va fer el salt a Austin (Texas), per ser més a prop dels seus clients.

Finalment, a principis del 2022, el gegant del màrqueting online Semrush ha adquirit Kompyte, que passa a integrar-se dins la cartera de serveis de la companyia amb seu a Boston i que cotitza al Nasdaq.

En aquest vídeo, Pere Codina i Albert Colmenero, fundadors de Kompyte, expliquen l’evolució d’una startup catalana que comença a Barcelona i acaba sent comprada per un gegant del Nasdaq.

Kompyte ha comptat amb el suport d’ACCIÓ al llarg de tota la seva trajectòria amb, entre d’altres, la possibilitat de disposar d’un espai als pavellons organitzats per ACCIÓ al MWC o al TechCrunch. I també forma part del Barcelona & Catalonia Startup Hub. Si ets una startup i encara no en formes part, uneix-t’he al Barcelona & Catalonia Startup Hub!

Contingut relacionat

Barcelona & Catalonia Startup Hub

El portal de les startups més disruptives. Busques innovació? Vols formar-ne part? Descobreix-lo!

Pàgines relacionades