ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Brokerage Event Alimentaria 2010

Catàlegs

Catàleg d'ofertes i demandes tecnològiques de les empreses participants en el Brokerage Event que es va dur a terme a la Fira Alimentària del 22 al 26 de març de 2010.

01/03/2010
Brokerage Event Alimentaria 2010

Brokerage Event Alimentaria 2010

Recull les darreres novetats del sector agroalimentari presentades a la XVIII Fira Internacional d’Alimentació i Begudes (Alimentaria), celebrada al març del 2010 a Barcelona. Mostra les novetats de la indústria alimentaria internacional, dels canals de distribució i els gustos dels consumidors, al temps que posa en contacte possibles futurs partners.

Presenta les novetats presentades en aquest esdeveniment, al que van assistir 140.000 professionals de 155 països. S’hi poden trobar noves tècniques per detectar cossos estranys en menjar viscos, per separar l’ou de la closca, etc.

També hi ha propostes de col·laboració per exportar tapes espanyoles o barretes energètiques a la resta del món, de representació per empreses que volen operar en altres mercats, de transferència de noves tecnologies desenvolupades per centres de recerca i universitats, etc.

Pàgines relacionades