ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Les empreses catalanes al Integrated Systems Europe (ISE) 2022

Catàlegs

La Generalitat de Catalunya acompanya a una vintena d’empreses, centres tecnològics i startups al Integrated Systems Europe (ISE) 2022. Descobreix la seva ubicació i els serveis i la tecnologia que ofereixen.

Les empreses catalanes l'ISE 2022

El congrés Integrated Systems Europe (ISE) aterra per segon any a Barcelona per demostrar que és la fira líder mundial en l’àmbit de l’audiovisual i dels sistemes integrats. Després d’una edició de petit format el 2021, enguany la fira ocuparà cinc pavellons de Fira de Barcelona Gran Via per aplegar les empreses innovadores i proveïdors de solucions tecnològiques més rellevants.

Durant els dies de congrés (10-13 maig) s'oferiran tota mena de conferències i actes d’aquest àmbit. En aquest sentit, ACCIÓ hi organitza l’Open Innovation Challenge, el principal esdeveniment B2B de l’ISE en el que startups locals i internacionals podran reunir-se amb empreses com Sony, Filmin, Mediapro o la CCMA.

Amb tot, ACCIÓ hi acompanya a 30 empreses i startups catalanes amb l’objectiu de donar-los visibilitat en el Pavelló de la Generalitat de Catalunya. 

Descobreix el detall de les empreses i startups catalanes al Catàleg de l'ISE (document .pdf).

Descarrega't el catàleg d'empreses de l'ISE 2022

Més informació

Integrated Systems Europe (ISE)

La fira de referència del sector audiovisual

Barcelona & Catalonia Startup Hub

El portal de les startups més disruptives. Busques innovació? Vols formar-ne part? Descobreix-lo!