ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Les empreses catalanes al MWC i al 4YFN 2022

Catàlegs

La Generalitat de Catalunya acompanya a desenes d’empreses, centres tecnològics i startups al MWC i al 4YFN 2022. Descobreix la seva ubicació i els serveis i la tecnologia que ofereixen.

Les empreses catalanes al MWC i al 4YFN 2022

Les empreses catalanes al MWC i al 4YFN 2022

El MWC (Mobile World Congress) 2022 tornarà a fer de Barcelona l’epicentre tecnològic mundial del 28 de febrer al 3 març. Després de l’aturada provocada per la pandèmia i de l’edició en petit format de 2021 s’espera que aquesta edició recuperi l’esperit presencial de 2019.

Una vegada més, la Generalitat de Catalunya acompanya desenes d’empreses catalanes al congrés per donar-los l’oportunitat de mostrar la seva tecnologia al món. Aquest any, 52 empreses, entitats i centres tecnològics estaran ubicades a la zona d’expositors del MWC en dos estands: el Digital Catalonia (Hall 4 C1) i el Congress Square (Hall 4 CS180).

D’altra banda, el Govern, a través d’ACCIÓ, també acompanya a una trentena de startups del Barcelona & Catalonia Startup Hub al 4YFN, l’esdeveniment de referència dedicat a les empreses emergents i a la inversió. L’edició d’enguany es tornarà a ubicar a dins de l’espai del MWC.

En aquest catàleg "Catalan Exhibitors MWC Barcelona (document .PDF)" trobaràs tota la informació d’aquestes empreses i la seva ubicació a la fira. A més, també hi descobriràs l’Estratègia NewSpace, impulsada pel Govern de la Generalitat, que desplegarà un programa d’actuacions per enfortir aquest àmbit a Catalunya.

Més informació

4YFN

Visita les startups del Barcelona & Catalonia Startup Hub

Barcelona & Catalonia Startup Hub

El portal de les startups més disruptives. Busques innovació? Vols formar-ne part? Descobreix-lo!