ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

Catàleg de solucions en tecnologia verda

Catàlegs

El catàleg de solucions en tecnologia verda et permet conèixer més 120 solucions tecnològiques innovadores relacionades amb la sostenibilitat i desenvolupades a Catalunya. Accedeix al catàleg!

Catàleg de solucions en tecnologia verda

Catàleg de solucions en tecnologia verda

La tecnologia és un factor imprescindible per avançar cap a una indústria més sostenible, verda i adaptada a les conseqüències del canvi climàtic. El Catàleg de solucions en tecnologia verda és una guia per inspirar-te i apropar-te a les solucions tecnològiques basades en la sosteniblitat i més innovadores que es desenvolupen a Catalunya.

Les 121 solucions, que es poden descobrir en aquest catàleg interactiu, s’han escollit a partir de criteris tecnològics, innovadors, d’escalabilitat i del tipus de solució verda. Tots ells sorgeixen de la feina d’empreses i centres tecnològics catalans.

El catàleg recull les solucions que donen resposta a nou reptes ambientals diferents:

 1. Accés a l'aigua, sanejament, tractament i ús eficient dels recursos hídrics.
 2. Transició energètica.
 3. Ciutats climàticament neutres i circulars.
 4. Transició industrial cap a l'economia verda i circular.
 5. Preservació i ús sostenible dels recursos oceànics i marins.
 6. Regeneració del capital natural en ecosistemes terrestres.
 7. Sostenibilitat dels sistemes de producció d'aliments.
 8. Mobilitat sostenible.
 9. Mitigació i adaptació al canvi climàtic.

Les solucions del Catàleg de solucions en tecnologia verda es poden cercar per sectors d’aplicació (alimentació, indústries del disseny, sistemes industrials, química o energia, entre d'altres) i per les tecnologies que intervenen en cada cas.

Aquest catàleg sorgeix a partir del programa ProACCIÓ Green, una iniciativa d'ACCIÓ que engloba serveis, ajuts i activitats per situar la sostenibilitat com un dels eixos estratègics a l'empresa. Descobreix més de 120 solucions tecnològiques al Catàleg de solucions en tecnologia verda!