ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Environmental companies. Technologies profiles 2010

Catàlegs

Aquest catàleg presenta les darreres novetats tecnològiques amb aplicacions mediambientals que han estat presentades durant l'any 2010 per empreses d'arreu del món. També exposa les necessitats tecnològiques de diferents companyies de tot el planeta. Ofereix informació de contacte de les entitats per facilitar l'intercanvi tecnològic i la col·laboració empresarial.

Environmental companies. Technologies profiles 2010

Environmental companies. Technologies profiles 2010

El document consta de desenes de fitxes en les que es descriuen les noves tecnologies desenvolupades, les seves aplicacions, els avantatges que presenta respecta altres tecnologies, els camps on es pot aplicar, les dades de contacte dels creadors, informació sobre aquests, etc.

També recull nombroses fitxes a través de les quals s'exposen les necessitats tecnològiques d'empreses d'arreu del món. En aquestes fitxes, les companyies expliquen els seus projectes i indiquen què necessiten per executar-lo. Les fitxes ofereixen informació sobre la companyia i les seves dades de contacte.

S'hi troben novetats com un sistema contra les filtracions que no s'obstrueix i té diverses aplicacions d'una empresa israeliana, una nova tecnologia per al tractament urbà i industrial de les aigües amb un reduït impacte ambiental dissenyada per una companyia italiana, etc.

També hi ha un nou sistema per dessalinitzar aigua, per produir biodièsel a partir de la catàlisi d'enzims, per detectar la contaminació del petroli a l'aigua, per produir energia a parti dels residus urbans i els sediments de les aigües residuals, un producte biològic per accelerar la descomposició dels residus reduint les olors i el metà substancialment, etc.