ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fòrum de la Innovació 2006

Catàlegs

Resum de les jornades del Fòrum de la Innovació 2006 que va tenir lloc el dia 18 d'octubre de 2006.

Aquí trobaràs un resum de les ponències, les taules rodones, l'Espai Innovació, el Fòrum de Lectura i el lliurament dels Premis de la Generalitat a la Innovació.

01/01/2007
Fòrum de la Innovació 2006. Llibre de síntesi i idees força

Fòrum de la Innovació 2006. Llibre de síntesi i idees força

Aquest llibre resumeix les principals idees recollides durant l’edició del 2006 dels Cicles i el Fòrum a la Innovació, que organitza el CIDEM anualment. L’objectiu de la trobada era fomentar, entre les empreses catalanes, la innovació en tots els seus aspectes i diferents aplicacions.

En el Fòrum Innovació 2006 es van tractar temes com el disseny estratègic i el valor que aquest aporta a la vida de les persones o el futur de les empreses. També es va debatre sobre com millorar la competitivitat, com fidelitzar la clientela per garantir la continuïtat de l’empresa, etc. També es van entregar els Premis de la Generalitat de Catalunya a la Innovació.

En una de les set sessions, es va analitzar com innovar en la gestió dels recursos humans. Es va destacar la importància de les persones motivades i dels directius amb una elevada capacitat de lideratge i de comunicació. Tres experts van exposar els casos d’MRW, HP Iberia i Caixa Manresa. Les tres entitats van passar per situacions de crisi motivades per la necessitat de canvis importants i profunds, i en les què noves polítiques de gestió de persones van ser claus.

En una altra, sota el títol ‘Innovació: Mai diguis mai’, es van analitzar experiències en sectors ben diferents per identificar alguns punts en comú a l’hora d’aconseguir productes innovadors que puguin triomfar a l’exterior. La voluntat d’internacionalitzar les seves activitats i desembarcar en altres mercats es va revelar com la connexió entre les diferents empreses.

Descarrega't el material