ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Tecnology Profiles. Brokerage Event MWC 2011

Catàlegs

Catàleg que reculls els perfils tecnològics de les empreses participants en el Brokerage Event que es van dur a terme al Pavelló Català del Mobile World Congress del 14 al 17 de febrer de 2010. Aquests perfils son ofertes de tecnologia, demandes de tecnologia, cerques de socis per a projectes d'investigació dins el 7è Programa Marc; també esdevé una promoció a nivell mundial de les més de 100 empreses catalanes que hi apareixen.

20/02/2011
Tecnology Profiles. Brokerage Event MWC 2011

Tecnology Profiles. Brokerage Event MWC 2011

Recull les darreres novetats presentades al Mobile World Congress celebrat al febrer del 2011 a Barcelona. Les novetats de la telefonia mòbil es presenten en forma de fitxes en les que informa dels nous productes i sistemes, de l’estat de la seva evolució i de les seves aplicacions, així com dades de contacte de les empreses i centres de recerca.

L'objectiu de la trobada empresarial és augmentar les oportunitats per a les empreses per explorar i trobar socis del sector de la tecnologia mòbil. Una desviació important de les perspectives està disponible a tot tipus de col·laboració s'ofereix, (recerca i desenvolupament, cooperació tècnica, acords de Joint Venture, acords de fabricació, acords de llicència, acords Comercial, FP7-ICT Project). Per aconseguir aquest objectiu, que recollim en les descripcions de les tecnologies obtinguts o demanats per les empreses innovadores en el sector de la indústria mòbil, comprovem que la informació és rellevant i s'explica de manera clara i compilar en un catàleg en línia per als participants a veure.