ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

XV Fòrum d'Inversió. Catàleg de Projectes

Catàlegs

Recull de les propostes empresarials de diversos sectors que es van presentar al XVè Fòrum d'Inversió per a cercar finançament. S'adreça tant als assistents al fòrum com a tots els inversors i empreses interessades en conèixer l'estat dels diferents projectes. Inclou també informació sobre els proveïdors de fons. Els PDFs es poden descarregar per idioma, per projectes o proveïdors de fons.

01/06/2009
XV Fòrum d'Inversió. Catàleg de Projectes

XV Fòrum d'Inversió. Catàleg de Projectes

Recull els trenta projectes empresarials seleccionats entre tots els que es van presentar al XV Fòrum d’Inversió, una trobada entre emprenedors i inversors. També presenta una relació detallada de més de cinquanta entitats proveïdores de capital i fons internacionals que operen a Catalunya.

Els projectes estan classificats per sectors i a les fitxes s’hi poden trobar les dades de contacte dels emprenedors i característiques dels projectes. N’hi ha set centrats en la biotecnologia i les ciències de la vida, n’hi ha sis relacionats amb l’energia i el medi ambient i la resta, vint-i-set, estan vinculades a les tecnologies de la informació i la comunicació.

S’hi troba una empresa biotecnològica que desenvolupa, produeix i comercialitza anticossos, una altra que dissenya processos de fermentació microbiana, una altra que comercialitza una tecnologia pròpia per utilitzar l’energia de les onades del mar, una altra que ofereix un servei d’informació viària basat en la detecció de dispositius mòbils, etc.

Serveis relacionats

ACCIÓ Startup Forum

El punt de trobada anual per als millors projectes emprenedors