ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

XVI Fòrum d'Inversió. Catàleg de projectes

Catàlegs

Recull de les propostes empresarials de diversos sectors que es van presentar al XVI Fòrum d'Inversió per a cercar finançament. S'adreça tant als assistents al fòrum com a tots els inversors i empreses interessades en conèixer l'estat dels diferents projectes. Inclou també informació sobre els proveïdors de fons.

22/11/2010
XVI Fòrum d'Inversió. Catèleg de projectes

XVI Fòrum d'Inversió. Catèleg de projectes

Recull la cinquantena de projectes empresarials seleccionats entre tots els que es van presentar al XVI Fòrum d’Inversió, una trobada entre emprenedors i inversors. Les idees estan classificades en tres apartats: biotecnologia i ciències de la vida, tecnologies de la informació i la comunicació i altres tecnologies.

Cada projecte està explicat en una fitxa, on s’hi poden trobar les dades de contacte dels emprenedors i per a què serveix la idea que presenten. A més, s’identifiquen els riscos potencials, els aspectes a millorar, el model de negoci, les necessitats de finançament, el pla de màrqueting, la competència existent, etc.

El primer projecte, per exemple, el presenta una empresa biofarmacèutica que desenvolupa medicaments per al càncer. A més de fàrmacs contra el càncer, també hi ha pilotes ecològiques i biodegradables que alliberen pinso quan cauen al mar, un sistema low-cost de tractament d’aigües residuals, tecnologies amb codis de barres per detectar les imitacions, un cercador 2.0 que posa en contacte empreses i usuaris amb advocats qualificats, etc.

Serveis relacionats

ACCIÓ Startup Forum

El punt de trobada anual per als millors projectes emprenedors