ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

XVII Fòrum d'Inversió. Catàlegs de projectes i proveïdors de fons

Catàlegs

El XVII Fòrum d'Inversió s'ha convertit, un any més, en un punt de referència a Catalunya a l'hora de posar en contacte emprenedors i inversors. S'hi poden trobar les propostes empresarials que cerquen capital en els àmbits de les TIC, les Tecnologies netes i les Ciències de la vida i de la salut. Els catàlegs de projectes i de proveïdors de fons, que adjuntem a continuació, s'adrecen tant als assistents al fòrum com a tots els inversors i les empreses interessades a conèixer l'estat dels diferents projectes.

01/12/2011
Catàlegs de projectes XVII Fòrum d'Inversió

Catàlegs de projectes XVII Fòrum d'Inversió

El catàleg de projectes recull la cinquantena de propostes empresarials seleccionades entre totes les que es van presentar per participar al XVII Fòrum d’Inversió. Les idees estan classificades en tres apartats: Ciències de la vida i de la salut, TIC i altres tecnologies.

Cada projecte està explicat en una fitxa, on s’hi poden trobar les dades de contacte dels emprenedors i perquè serveix la idea que presenten. A més, s’identifiquen els riscos potencials, els aspectes per millorar, el model de negoci, les necessitats de finançament, el pla de màrqueting, la competència existent, etc.

El catàleg de proveïdors de fons, que publiquem anualment arran del Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ, conté informació detallada de 43 entitats amb fons operatius a Catalunya. Cadascuna d’aquestes entitats té una fitxa descriptiva on hi consten les seves preferències d’inversió segons la fase i el sector, el rang d’inversió, una mostra representativa de les seves empreses participades i les dades de contacte. Addicionalment, i amb l’objectiu de facilitar la cerca de l’inversor més adient, s’ha elaborat un mapa conceptual on s’hi troben classificats tots aquests proveïdors segons el sector i volum d’inversió.

Els principals proveïdors de capital que operen a Catalunya es poden classificar en quatre sectors: Ciències de la vida i de la salut, Tecnologies, Innovació i Expansió.

Serveis relacionats

ACCIÓ Startup Forum

El punt de trobada anual per als millors projectes emprenedors