ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Barcelona, una bona inversió

Eines de competitivitat

L'objectiu d'aquesta guia és donar a l'empresari o inversor una visió general de Barcelona: dades econòmiques, nivell de vida, infraestructures, etc. També informació molt útil sobre allò necessari per engegar-hi una activitat productiva.

01/01/2009
Barcelona, una bona inversió

Barcelona, una bona inversió

Aquesta guia exposa els beneficis d’instal·lar-se a Barcelona. Analitza la seva estratègica situació geogràfica, les infraestructures logístiques i comercials, l’àmplia oferta acadèmica, entre d’altres.

El text indica quins són els sectors econòmics tradicionals i els emergents que poden resultar més atractius per als inversors. Informa de l’ampliació de parcs científics i tecnològics, la creació de vivers d’empreses i de la consolidació de la Fira de Barcelona com a motor econòmic.

El document explica quins són els tràmits que cal realitzar per posar en marxa una activitat empresarial, el règim fiscal (impostos i deduccions) i el laboral i els permisos de treball i residència. També exposa quins ajuts i subvencions poden demanar els empresaris i altres formes de finançament.