ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Azerbaidjan

Informes país

L’Azerbaidjan manté una relació comercial discreta amb Catalunya, que principalment hi ven maquinària, aparells i material elèctric i peces de vestir.

Oportunitats de negoci a Azerbaidjan

Oportunitats de negoci a Azerbaidjan

Els principals sectors per volum de negoci a l’Azerbaidjan són l’energia, les infraestructures i la construcció, l’agricultura i la logística de mercaderies, mentre que els principals sectors per creixement de volum de negoci són la logística de mercaderies, el turisme i l'oci i la cosmètica.

El país importa principalment de Rússia, Turquia, la Xina i els Estats Units i sobretot en els sectors de l'energia, infraestructures i contrucció i logística de mercaderies.

Aquestes són algunes de les oportunitats de negoci internacional que ofereix l'Azerbaidjan:

  • Oportunitats de negoci en el sector tèxtil per a productes acabats i peces. Com que es tracta d’un país tant consumidor com productor de diversos tipus de productes de tèxtil, hi ha oportunitats de negoci per a les empreses catalanes que ofereixen marques i que també ofereixen teixits de diferents usos en la producció. Ofereix diverses oportunitats tant en els productes acabats de tèxtil com en matèries intermèdies de tèxtil.
  • La cura personal està en auge. Les importacions àzeris en el sector cosmètic estan creixent contínuament en els últims anys, amb una taxa mitjana anual del 12% entre el període 2016 i 2020. Les empreses catalanes poden gaudir d'aquest mercat en auge.

Consulta totes les dades sobre l’Azerbaidjan i les millors oportunitats de negoci internacional que ofereix a la Nota Econòmica Azerbaidjan (document .PDF).