ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Tanzània

Informes país

Tanzània és un mercat que presenta oportunitats de negoci en els sectors de l'energia i les infraestructures i la construcció, entre d’altres.

Les exportacions catalanes a Tanzània han crescut un 32% l'any 2021 i representen un volum total d'11 milions d'euros. Principalment, Catalunya exporta a Tanzània paper i cartró, coure i mobles.

Oportunitats de negoci a Tanzània

Oportunitats de negoci a Tanzània

Els principals proveïdors de Tanzània són la Xina, els Emirats Àrabs Units i l'Índia.

Aquestes són les principals oportunitats de negoci a Tanzània que ofereix el país:

  • Gran potencial de les energies renovables a Tanzània. El potencial de les energies renovables és enorme en els països de l’Àfrica subsahariana, i Tanzània no n'és una excepció. La producció d’electricitat a partir de l’energia solar i eòlica quasi s'espera que es dupliqui en els propers 10 anys. Gràcies a les seves regions ventoses i assolellades, Tanzània ofereix excel·lents condicions per a un subministrament d’electricitat respectuosa amb el medi ambient.
  • Renovació i construcció de noves infraestructures a Tanzània. Tanzània vol competir amb Kenya com a principal port d’entrada i corredor d'infraestructures per a les importacions cap als països sense accés al mar de l’Àfrica Central i la regió dels Grans Llacs. Seguint el ritme dels darrers anys, el desenvolupament de les infraestructures multimodals continuarà sent important a Tanzània.

Consulta totes les dades sobre el mercat de Tanzània i les millors oportunitats de negoci en la Nota Econòmica de Tanzània (document .PDF).

Serveis relacionats

Servei d'exportació i expansió internacional

Aprofita les Oficines Exteriors d’ACCIÓ per portar la teva empresa a tot el món