ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Els avantatges d’exportar serveis

Idees d'experts   Daniel Torrents, Area Manager del Grup AIS

Vendre serveis facilita una expansió més ràpida sense les dificultats de la logística de transport de mercaderies. Daniel Torrents, Area Manager del Grup AIS, explica com s’han fet un lloc a l’Amèrica Llatina i comencen a trepitjar el continent africà.

29/05/2018

El principal avantatge d’exportar serveis és que es tracta d’intangibles. Les barreres de transport es minimitzen i és més senzill ser al costat del client. Així ho creu Daniel Torrents, Area Manager del Grup AIS, companyia amb més de 30 anys d’experiència en els sistemes de presa de decisions a través de les dades.

Després d’implantar-se amb èxit a l’Amèrica Llatina seguint l’estela de la banca espanyola, el Grup AIS es posiciona ara a l’Àfrica per tal de satisfer-hi les noves necessitats incipients. Torrents explica per on començar, el millor moment per implantar-se i com aprofitar els processos de compra pública per posicionar els serveis en un mercat exterior.

Aquesta entrevista ha tingut lloc en el marc de la Setmana de la Internacionalització 2018. Vols saber-ne més? Consulta’n tots els continguts!