Idees d'experts
El programa de TV3 Els Diners repassa en quatre entregues el paper dels clústers catalans com a reforç de competitivitat per a les empreses que en formen part.
El programa de TV3 Els Diners ha dedicat quatre entregues a explicar què són els clústers, com funcionen i els avantatges que ofereixen. Per exemple, a empreses tecnològiques per enfortir-se o a companyies del sector alimentari gurmet per ser més visibles sota el seu paraigua. Descobreix-ho tot sobre els clústers amb la intervenció d'Alberto Pezzi, director de Clústers d'ACCIÓ.
1/4 Què són i què fan els clústers? Amb la participació de Modacc
2/4 Empreses tecnològiques que s'agrupen per enfortir-se. Amb la participació de Sensofar (SECPhO)
3/4 Fabricants d'aliments gurmet, junts per ser més visibles. Amb la participació de Catalonia Gourmet
4/4 Els clústers, una via perquè les empreses avancin. Amb la participació de Modacc