ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Els principals errors dels emprenedors

Idees d'experts   Carlos Blanco

Ens trobem en un moment on la iniciativa d'emprendre està a l'abast tothom que vulgui convertir una idea en un model de negoci. Carlos Blanco, fundador del Grupo ITnet, emprenedor i business angel explica quins són els principals errors dels emprenedors.

02/05/2014

Segons algunes estadístiques, només el 5-10% de les startups arriben a tenir èxit.

Per què? On s'equivoquen els emprenedors? Quins són els errors més habituals?

Carlos Blanco, des de la seva experiència com emprenedor i inversor, ha recollit en el seu primer llibre, “Els principals errors dels emprenedors”, una recopilació dels errors i fracassos més comuns amb la finalitat d'ajudar als nous emprenedors a evitar els problemes més freqüents.

El Carlos és un reconegut emprenedor i business angel del sector TIC, fundador del Grup ITnet, incubadora de negocis a internet especialitzada en oci digital, i fundador d'Akamon Entertainment, empresa de jocs socials tradicionals i de casino, líder al sud d'Europa i Hispanoamèrica. Blanco també és co-fundador de First Tuesday, creador de l'acceleradora de startups Conector, i mentor a Wayra i SeedRocket entre d'altres.

El Carlos va compartir en aquest taller de finançament alguns dels errors més comuns dels emprenedors recollits al seu llibre.

Serveis relacionats

Barcelona & Catalonia Startup Hub

El portal de les startups més disruptives. Busques innovació? Vols formar-ne part? Descobreix-lo!

Esmorzar de Finançament

La millor inversió de temps conèixer totes les opcions de finançament