ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Disseny i estalvi en bicicletes de triatló

Idees d'experts   Xevi Gómez

Capsule Bike és una empresa fabricant de bicicletes de competició de carretera i triatló. Ofereixen un producte d'alta gama amb uns preus prop d'un 30% més econòmics que la resta de fabricants i personalitzen el producte al gust del consumidor, cosa molt poc habitual en aquest sector.

Xevi Gomez i la Capsule TT180 Green
Xevi Gomez i la Capsule TT180 Green

1. Com va sorgir la idea de Capsule Bike?
Perquè som practicants de ciclisme i actualment de triatló i no ens podíem permetre el luxe de pagar més de 4.000 € per la bicicleta!

2. I amb Capsule Bike sí que pots comprar-te una bici?
Per a uns amateurs com nosaltres, Capsule Bike és una gran solució: pagues fins a un 40% menys per una bicicleta! És un model d'empresa de venda directa, i també en línia, que cuida molt els dissenys de la bicicleta i, sobretot, que ofereix un tracte personalitzat al client, que pot muntar la seva bicicleta a mida, sempre guiat per un expert.

3. Jo m'entreno per fer una triatló a l'any. Sedueix-me perquè et compri una Capsule Bike.
Trobaràs una bici 100% personalitzada per a tu amb l'ajut d'un expert, cuidada i mimada fins a l'últim detall, amb tots el components de la bicicleta d'alta gama i amb una garantia de per vida als quadres i de dos anys als altres components. I et costarà gairebé la meitat de preu! En definitiva, un producte d'alta gama, personalització, garanties i preu econòmic. T'he convençut?

"Els quadres Capsule tenen una garantia de per vida"

4. Caram, el que em convenç és la passió amb què m'ho dieu! És bàsic tenir aquesta passió per emprendre?
És la base per no llançar la tovallola abans d'hora. Si t'apassiona alguna cosa segur que la faràs de la millor manera possible. I t'ajudarà a prendre les decisions estratègiques no només des del cap, sinó també des del cor. No et recomanem que entris en un mercat sense saber res sobre el tema i només pel fet que econòmicament pot anar bé.

Capsule Bike

5. Quin és el dia o el fet que us ha aportat més satisfacció a Capsule?
El millor dia per a Capsule va ser el de la presentació del producte al mercat, a la fira del Half Challenge 2011, on vàrem veure que el producte que havíem creat tenia una gran acceptació entre els triatletes i moltes possibilitats d'èxit. La nostra filosofia de voler oferir una bicicleta diferent es convertia en realitat. Ara cal treballar i molt per anar-la millorant i, sobretot, per anar omplint les carreteres de Capsule Bikes.

6. Quina paraula us defineix millor: emprenedors (com a persona que té idees de negoci o nous projectes i li agrada engegar-los) o empresaris (persona que executa i gestiona l'empresa per fer-la créixer)?
Som joves emprenedors molt professionals que gestionem una empresa. No volem renunciar al nostre origen (d'emprenedors), però tenim aquesta visió estratègica de cap a on volem portar Capsule Bike. Ser empresari i ser emprenedor tenen un punt en comú: totes dues coses poden ser una bonica aventura!