ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Com aplicar la impressió 3D a la meva empresa

Idees d'experts   Tomàs Megía, coordinador d'iniciatives en impressió 3D d'ACCIÓ

Aquesta tecnologia ja s’aplica amb èxit en diversos àmbits convertint les empreses que la utilitzen en organitzacions més competitives. Tomàs Megía, coordinador d’iniciatives en impressió 3D d’ACCIÓ, repassa les claus per introduir aquesta tecnologia a l’empresa.

Parlar d'impressió 3D és parlar de competitivitat. Aquesta tecnologia permet revolucionar la producció de pràcticament qualsevol producte, ajustant-ne al màxim les prestacions i optimitzant els costos. Tomàs Megía, coordinar d’iniciatives en impressió 3D d’ACCIÓ, explica per què una empresa s’ha de plantejar l’adopció d’aquesta tecnologia, en quins sectors pot tenir més impacte i com afectarà a la seva manera de treballar.

ACCIÓ, amb la col·laboració de Fira de Barcelona, ha engegat el Servei d’orientació en manufactura 3D (SOM3D) per acompanyar les empreses interessades en aquesta tecnologia en els seus processos d’adopció i cerca de socis tecnològics. Si vols saber com la impressió 3D pot augmentar la competitivitat de la teva empresa.