ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L’ISE i el seu compromís amb Barcelona

Idees d'experts   Mike Blackman, director de l'Integrated Systems Europe

En un format híbrid, el congrés Integrated Systems Europe obre les portes per primera vegada a Barcelona i amb la presència d’empreses internacionals capdavanteres.

25/05/2021

El congrés Integrated Systems Europe (ISE), la fira més important del món de l’àmbit audiovisual, aterra per primera vegada a Barcelona a partir de l’1 de juny en un format que combinarà la presència física i els esdeveniments virtuals. Mike Blackman, director de la fira, valora la seva arribada a Catalunya en aquesta entrevista. “Vam venir a Barcelona perquè és una ciutat de base tecnològica, amb moltes startups i empreses tecnològiques importants establertes aquí”, apunta.

Tot i que el congrés viurà un format híbrid i amb menys estands físics del que és habitual, els assistents tindran l’oportunitat de veure empreses líders dels sector com Panasonic o Barco, entre d’altres. Segons Blackman, això és una senyal del compromís amb Barcelona i Catalunya de cara als proper anys i del creixement del sector a partir del 2022 amb l’obertura post-pandèmia.

ACCIÓ disposarà d’un estand propi amb la presència d’empreses catalanes dedicades al desenvolupament de hardware, software i serveis del sector de l’audiovisual. A més, i com és habitual en aquestes grans fires, ACCIÓ també organitzarà trobades de networking a través de l’Open Innovation Challenge. En aquesta iniciativa les empreses poden proposar solucions a grans reptes presentats per multinacionals i inversors internacionals com LG, Hyundai o Samsung, entre d’altres.

Serveis relacionats