ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Miami i Florida, la porta d’entrada als Estats Units

Idees d'experts   Marcos González, director de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Miami

T'agradaria fer negoci als Estats Units? El director de l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Miami, Marcos González, ens explica quins són els sectors amb més oportunitats per a les empreses catalanes

21/06/2022

Quan parlem dels Estats Units no ho podem fer pensant en un sol país sinó en un "país-continent". Es tracta d’un mercat gegant, amb més de 330 milions d’habitants i amb un gran nombre d’oportunitats de negoci per a les empreses catalanes afavorides per una renta per càpita elevada. "És un mercat molt sofisticat a nivell normatiu i altament competitiu. La clau per l'empresa catalana és trobar el seu encaix i tenir molt clar la seva proposta de valor", apunta el director de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Miami, Marcos González.

Com a destí natural per a les empreses catalanes, als Estats Units hi podem trobar oportunitats de negoci en l’àmbit de la innovació, les infraestructures, les telecomunicacions o en la mobilitat, entre d’altres. Cal tenir en compte que bona part de les empreses implantades hi entren a través de Miami i Florida que "per la seva ubicació, la cultura o l'idioma representa una entrada fàcil”, diu.

De fet, l’any 2020, als Estats hi havia 640 filials d’empreses catalanes implantades i més de 3.000 hi exportaven de manera regular en sectors com la maquinària, els productes farmacèutics o els productes químics orgànics.

T’agradaria fer-hi negoci? Estàs considerant expandir-te als Estats Units? Si busques nous canals de comercialització o suport en la implantació, ja pots contactar amb l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Miami.

Serveis relacionats

Servei d'exportació i expansió internacional

Aprofita les Oficines Exteriors d’ACCIÓ per portar la teva empresa a tot el món

Pàgines relacionades