ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Què i com menjarem en el futur? Com hi podem fer negoci?

Idees d'experts   Màrius Robles

La indústria alimentària representa el 18% de les xifres de negoci a Catalunya i més del 16% de l'ocupació. La demanda, però, està canviant, ja sigui pels nous hàbits de consum, l'intercanvi cultural, la preocupació creixent en la salut i, per descomptat, la incursió de noves aplicacions tecnològiques en tots els processos de la cadena. És en aquest darrer punt on Màrius Robles, CEO i cofundador de Reimagine Food, fica cullerada per desgranar-nos què i com menjarem en el futur.

Idees Força

La indústria agroalimentària representa el 18% de la xifra de negoci i més del 16% de l'ocupació a Catalunya, i és un sector que mou unes 2600 empreses.

Hi ha una progressiva integració del concepte de nutrició a les empreses que innoven tecnològicament en el sector de l'alimentació.

El client cada vegada té més facilitats per consumir exactament el que vol i i per adquirir els productes de manera més intel·ligent.

Cada vegada anem més cap a la comoditat de consum: accés a tota la informació, menys esforç i a un clic de tot.

La innovació tecnològica va dirigida a tots els segments de població: infants i gent gran també es poden beneficiar de les noves aplicacions.

Perfil digital

Presentacions