ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Salim Ismail, com aconseguir empreses exponencials

Idees d'experts   Salim Ismail, president d'OpenExo

El cofundador de la Singularity University i actual president d’OpenExo explica el fenomen de la innovació disruptiva i l’impacte que genera en la transformació dels models empresarials en organitzacions exponencials.

24/07/2019

En cap moment com ara hi ha hagut tantes tecnologies alhora amb capacitat d’evolució exponencial. L’acceleració d’aquestes tecnologies té un impacte inevitable en les empreses i els seus models de negoci que Salim Ismail ha analitzat al llibre Exponential Organizations. Ismail, cofundador de la Singularity University i actual president d’OpenExo, explica en aquesta entrevista per què la innovació disruptiva ens impacta de ple, com s’aplica per obtenir empreses exponencials i per què no hi ha cap sector que pugui pensar que quedarà al marge del seu impacte.

L’expert canadenc ha estat el ponent principal del primer Exponential Day d’ACCIÓ, un acte emmarcat en la iniciativa Catalonia Exponential que ha permès posar sobre la taula l’impacte de la innovació disruptiva amb la voluntat de sacsejar la mentalitat del teixit empresarial català.