• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Filipines

Informes país

Les exportacions catalanes a Filipines han crescut un 9,1% l'últim any. Principalment, Catalunya comercialitza al país asiàtic carn (35,3% del total de les exportacions), productes farmacèutics (10,9%) i maquinària (8,1%).
Oportunitats de negoci a Filipines

Les empreses catalanes tenen oportunitats de negoci a Filipines en tres sectors destacats:

1. Energia i recursos: Les infraestructures energètiques i de transport són el principal factor que limita que el creixement econòmic sigui més important a Filipines. El Govern recupera una llarga llista de projectes aturats i/o altres sobre els quals estava indecís. A les Filipines hi ha bones perspectives, en particular a l'àrea d'energia, inclosos l’energia renovable, els fuels renovables i la xarxa elèctrica intel·ligent.

2. Mobile & GamingLa creació de videojocs per a nous formats va en augment a l'Àsia i Filipines se situa com a país emergent amb un nombre cada cop més important de companyies que es dediquen al sector dels videojocs. La presència d’empreses fortes a escala global, com GAMESCOM, ha permès impulsar el sector els últims anys. L'objectiu és desenvolupar la creació de videojocs, però també potenciar l'oferta de serveis de disseny i programació per donar suport a altres empreses del sector.

3. Wellness & BeautyFilipines se situa com un país d'atracció de turistes a la recerca de solucions en salut, descans i bellesa gràcies a un entorn privilegiat i a la presència de professionals del sector de la salut i el benestar. El govern està fortament compromès a fer créixer i arrelar el sector. Per aquest motiu, ha creat un clima d'incentius fiscals per atraure empreses estrangeres. La necessitat de talent i innovació per part de les regions dedicades al turisme mèdic i la demanda de nous serveis i tractaments de les zones de descans i cura fan que sigui un país ple d'oportunitats.