• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Taiwan

Informes país

Les exportacions catalanes a Taiwan han augmentat un 18,5% l’any 2017 respecte el 2016. Catalunya exporta principalment a Taiwan carn de porc (30,6%), maquinària (11,2%) i perfumeria i cosmètica (6,9%).
Oportunitats de negoci a Taiwan

L'economia de Taiwan ofereix oportunitats de negoci en dos sectors destacats per a les empreses catalanes:

1. Alimentació i productes gurmet: Taiwan té un mercat agroalimentari altament competitiu i molt segmentat, on la introducció de nous productes s’enfronta a la presència d’altres països occidentals. No obstant això, l’interès per productes d’origen català com l’oli o la carn va en augment. Paral·lelament, Taiwan només produeix olis vegetals de soja, cacauet o sèsam, que els obliga a importar olis d’oliva que es compren a preus més alts i es perceben com un producte més exclusiu.

2. Economia circular: El Govern de Taiwan ha iniciat la campanya 5+N Innovative Industries per desenvolupar sectors transversals i impulsar la indústria nacional a través d’incentius fiscals i la reducció d’aranzels a la importació. En el sector de l’economia circular s’han marcat l’objectiu de reduir les emissions cap a una indústria més neta i de millorar la gestió dels residus, per caminar cap a un desenvolupament sostenible.