ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Connecta amb l'ecosistema de la salut digital de Massachussets

Presentacions i altres materials

L'ecosistema de Massachussets és un dels més innovadors en els sectors de la bioinformàtica i les TIC aplicades al sector salut (Bio-IT). En aquest sentit, Boston ofereix oportunitats de negoci i socis tecnològics per a les start-ups i empreses catalanes en els àmbits bio, farmacèutic i digital-health.

Vols entrar en contacte amb l'ecosistema Digital-Health de Massachussets? T'interessa conèixer les novetats en el camp del big data? Participa a la Missió empresarial de Boston (inscriu-te abans del 26 de febrer).

Connecta amb l'ecosistema Digital-Health de Massachussets

En la sessió del passat 9 de febrer, es van donar a conèixer els avantatges que ofereix Boston per a les empreses que ofereixen tecnologia TIC aplicable al sector salut, els instruments de cooperació tecnològica, els agents del sistema, i els esdeveniments d'innovació més rellevants de la zona de Massachusetts. Durant l'acte també es va presentar la Missió a Boston, organitzada per ACCIÓ, que tindrà lloc en el marc de la Bio-IT World Conference & Expo durant la primera setmana d'abril del 2016.

Presentacions