ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Les deduccions fiscals a l'R+D+i pel sector TIC i de continguts digitals

Presentacions i altres materials

Les deduccions fiscals en l'àmbit de la innovació són una eina de suport públic molt valorada per les empreses. Pel que fa a l'aplicació de les deduccions a l'R+D per al sector TIC, aquesta va estar molt limitada per unes definicions pròpies d'R+D fiscals força restrictives. Però, el gener de 2015, van entrar en vigor dues novetats que impacten molt positivament en el sector TIC i dels videojocs.

Connecta amb l'ecosistema Digital-Health de Massachussets

Just en aquests moments en què les empreses es troben immerses en el procés de certificació dels seus projectes del 2015, existeix molta incertesa en com els legisladors interpretaran aquest canvi. Fruit d'això, el Ministeri d'Economia i Competitivitat, la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació i la pròpia Agència Tributària han constituït un grup interdisciplinari per aclarir les definicions de programari d'R+D. Fins que no es publiquin les seves conclusions, des d'AMETIC s'intenta respondre a aquesta incertesa aportant la seva visió sobre aquesta qüestió.

Entre aquests materials trobaràs les presentacions corresponents a la jornada celebrada per ACCIÓ en cooperació amb AMETIC el 12 d’abril. També s’inclou l’informe “Interpretación y seguimiento de la nueva calificación del software como I+D desde la perspectiva fiscal”.

Presentacions