ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Remote Eye, la realitat augmentada que resol avaries

Casos d'empresa   José López Mancha, CEO de Remote Eye

La startup catalana mostra la seva tecnologia de vídeo assistència tècnica a través de realitat augmentada al 4YFN 2018, on hi és present de la mà de l’estand de la Generalitat de Catalunya.

La startup Remote Eye, integrada al grup Wideum Solutions, ofereix una tecnologia innovadora que permet la vídeo assistència tècnica a través de realitat augmentada i smart glasses. D’aquesta manera, davant de qualsevol avaria un expert pot assistir a qualsevol persona des de qualsevol punt del món per oferir un diagnòstic ràpid i eficaç.

Quan el tècnic quan es posa les ulleres de realitat augmentada es converteix en els ulls i les mans de l’expert, que l’assessora a distància a través de missatges de text o de veu. Més enllà de la resolució immediata de problemes tècnics, l’eina proposada per Remote Eye també alimenta una base de coneixement per a la companyia, que pot emmagatzemar les solucions als problemes tècnics més habituals en un espai compartit.

Amb tot just un any de vida, Remote Eye ja disposa d’una desena de clients a escala global i és una de les startups catalanes que integren l’estand de la Generalitat de Catalunya al 4YFN 2018, la fira d’emprenedoria digital emmarcada en el Mobile World Congress.

A més a més, l'empresa ha obtingut una Fase 1 del SME Instrument, dins de l'Horizon 2020, on s'hi ha presentat amb l'assessorament d'ACCIÓ.

Pàgines relacionades

MWC Barcelona

 La referència global de la connectivitat i la tecnologia

Horizon Europe

T’ajudem a accedir als fons europeus de recerca i innovació