
SNiBA es un servei cientificotècnic a la Universitat Autònoma de Barcelona que presta serveis a les empreses del sector agroalimentari mitjançant accions de gestió, desenvolupament i resolució integrada de projectes R+D+i sobre nutrició, maneig i benestar animal.
Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Nutrició; benestar; salut; remugants; porcs; aus; gestió; maneig; modelització; optimització; in
vitro; digestió; metabolisme; ramaderia de precisió
Vols més informació sobre els desenvolupadors de tecnologia TECNIO?
Capacitats tecnològiques
SNIBA té 6 àrees de coneixement / expertesa:
- Avaluació d'ingredients i qualitat de producte.
- Eficàcia i funcionalitat d'additius.
- Salut intestinal i models in vitro.
- Benestar animal i eficiència productiva.
- Maneig de la producció i medi ambient.
- Digitalització i ramaderia de precisió.
Tecnologies diferencials de l’SNIBA amb més impacte al sector:
- El garrí com a model nutricional humà. A l’SNIBA disposem d’un model experimental amb E. Coli i Salmonel·la en garrins destinats a avaluar l’eficiència i mecanismes d’acció de diferents ingredients funcionals per el seu ús en l’alimentació animal i humana.
- Modelització de la producció animal i estudi de dades (vacu lleter i porquí). Disposem de programes de simulació matemàtica que permeten la valoració de l’aplicació de diferents estratègies tècniques, mediambientals, o econòmiques.
- Model de simulació in vitro de processos de fermentació i digestió de nutrients.
- Tecnificació de les explotacions ramaderes (Smart farming). A l’SNIBA oferim un recolzament tècnic per la validació e interpretació d’aquestes noves tecnologies (recollida, processament i anàlisi de dades a les explotacions).
Àmbits tecnològics

Bioeconomia

Agritech
Localització de SNIBA
