ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Catalonia Industry Suppliers
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Catalonia Industry Suppliers

Forma part del directori d’empreses catalanes més internacionals i connecta amb nous clients d’arreu del món

Ets una empresa amb vocació internacional? Vols que la teva empresa sigui identificada com un proveïdor industrial de referència? Si la resposta és "sí", has de conèixer el Catalonia Industry Suppliers.

El Catalonia Industry Suppliers és el cercador empresarial més avançat. Agrupa els proveïdors industrials catalans amb més potencial exportador, els classifica per sectors i mostra en detall els seus principals productes. Més de 3.000 empreses fabricants ja en formen part, provinents de sectors com l’alimentació, el químic, els sistemes industrials o la mobilitat.

Apunta-t’hi i les empreses internacionals -i també les catalanes- et podran trobar més fàcilment. A més, rebràs de forma personalitzada oportunitats de negoci com les que pots veure més avall.

Descobreix el Catalonia Industry Suppliers i guanya visibilitat a tot el món!

Sol·licita-hi l’accés. Obre en una nova finestra.

Si ets una empresa fabricant i tens vocació internacional, pots formar-ne part

Més informació

Tens dubtes sobre el funcionament del Catalonia Industry Suppliers? Te’ls resolem!

Oportunitats de negoci per a membres del Directori

Les empreses que formen part del Directori Catalonia Industry Suppliers són les primeres a rebre les sol·licituds de proveïdors que detecten les nostres Oficines Exteriors. Són oportunitats de negoci internacional d’empreses de tot el món que busquen proveïdors industrials com tu.

Si vols veure exemples d’algunes d’aquestes oportunitats, entra a la nova plataforma Catalonia Open Challenges i veuràs quines d’aquestes oportunitats estan actualment vigents.