ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Accra
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Accra

Vols fer negoci a l'Àfrica Occidental?

Vols portar la teva empresa als països de l'Àfrica Occidental i el golf de Guinea? Vols trobar-hi nous clients i col·laboradors? Des de l'oficina d'Accra ajudem la teva empresa a fer negocis a països com Benín, Burkina Faso, Camerun, Costa d'Ivori, Ghana, Guinea Equatorial, Nigèria, Senegal o Togo.

La teva oficina a Accra

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Accra està dirigida per Florence Hiard. Està especialitzada en mercats africans i compta amb una llarga trajectòria professional en l’àmbit de la consultoria i dels projectes d’internacionalització a l’Àfrica subsahariana. L’oficina d’Accra es completa amb una altra consultora i una ampla xarxa de partners per tot l’Àfrica de l’Oest.

L’oficina d’ACCIÓ a Accra encara és recent. Va obrir les seves portes l’any 2014, per permetre a les empreses catalanes aprofitar millor el potencial d’una zona geogràfica enorme i molt diversa. En la seva breu trajectòria, l’oficina d’Accra ha treballat ja en més de dos-cents projectes, entre els quals destaquen els àmbits de la química i l’energia, de l’alimentació i dels sistemes industrials.

Entre els projectes més freqüents que du a terme l’oficina destaquen la cerca de canals de comercialització, el seguiment de contactes i clients, l’elaboració d’agendes o l’organització de missions comercials.

Accra

Ubicació

14, Senchi Street

Airport Residential Area

Accra - Ghana