Oficina Exterior de Catalunya a Berlín
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Berlín

Vols fer negoci a Alemanya?

Vols trobar noves oportunitats a l'economia més potent d'Europa? Vols contactar amb nous clients i col·laboradors? Des de l'oficina d'ACCIÓ a Berlín, podràs arribar al mercat alemany i connectar amb el seu ecosistema empresarial i tecnològic.

Des de Berlín t'ajudem a fer negoci a...

La teva oficina a Berlín

Les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions de Catalunya a Berlín i a Stuttgart estan dirigides per Martí Adroher. Format en Dret, Ciències polítiques i relacions internacionals, té una llarga trajectòria en internacionalització empresarial, contractació pública i desenvolupament de negoci. L’oficina de Berlín la completen tres consultors més i està situada a Charlottenstrasse, al districte anomenat Newspaper Area.

L’oficina d’ACCIÓ a Berlín va obrir les seves portes l’any 1990. Des de 2015, conjuntament amb l’oficina de Stuttgart, ha impulsat més de 300 projectes. Hi tenen especial protagonisme les empreses dels àmbits de l’alimentació, els sistemes industrials, les indústries del disseny i la química, l’energia i els recursos.

Entre els projectes més freqüents que duen a terme ambdues oficines destaquen els de comercialització, especialment la cerca de canals de comercialització. Totes dues oficines també ofereixen serveis d’innovació internacional.

Ubicació

Friedrichstrasse 185

10117 Berlín

Alemanya