ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Bogotà
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Bogotà

Vols fer negoci a Colòmbia?

Vols que la teva empresa comenci a treballar amb Colòmbia? Vols aconseguir nous clients i contactes? Des de l'oficina d'ACCIÓ a Bogotà, apropem la teva empresa a Colòmbia i l'Equador.

La teva oficina a Bogotà

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Bogotà està dirigida per Xavier Roca, qui té una àmplia trajectòria professional en l’àmbit de la internacionalització i en sectors com el TIC, la salut o la bellesa. Primer, va acumular experiència durant uns anys com a consultor a la mateixa oficina d’ACCIÓ a Colòmbia per liderar, posteriorment, el departament d’exportació d’una pime catalana. Dos consultors més completen l’oficina de Bogotà, que està situada dins les principals zones de negoci de la capital colombiana.

L’oficina d’ACCIÓ a Bogotà és encara recent. Va obrir les seves portes l’any 2012, per permetre a les empreses catalanes aprofitar millor els potencials d’un mercat en constant creixement des de l’any 2000. En la seva breu trajectòria, l’oficina de Bogotà ha treballat ja en més d’un centenar de projectes, entre els quals destaquen els àmbits de la química i energia, les indústries de l’experiència i, especialment, els sistemes industrials.

Entre els projectes més freqüents que du a terme l’oficina destaquen la cerca de canals de comercialització, els serveis de soft landing el seguiment o l’organització de missions i els estudis de mercat.

Ubicació

Cra. 11ª n° 94ª-56 oficina 501

Centro Ejecutivo 95.

110221 Bogotà D.C.