ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Brussel·les
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Brussel·les

Vols fer negoci a Bèlgica i amb la Unió Europea?

Vols que la teva empresa aprofiti les oportunitats de negoci que es generen al cor de la Unió Europea? Vols fer negoci amb Bèlgica i Luxemburg? Vols participar en projectes de cooperació pública internacional? L'oficina d'ACCIÓ a Brussel·les t'hi acompanya i ho farà possible.

La teva oficina a Brussel·les

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Brussel·les està dirigida per Ana Coelho. Formada en Administració d’empreses a París, té una ampla experiència treballant amb organismes multilaterals i, especialment, amb la Comissió Europea a Brussel·les. L’oficina d’ACCIÓ a Brussel·les es va obrir l’any 1989 i es completa amb cinc consultors més especialitzats en innovació, captació d’inversions i contractació pública internacional.

L’oficina d'ACCIÓ a Brussel·les, a més d’intentar ajudar les empreses catalanes a accedir als mercats del Benelux té una especialització concreta: facilitar l’accés a les licitacions finançades per les institucions europees.

Des de l’oficina es treballa amb empreses de pràcticament tots els sectors, incloent les indústries del disseny, de l’experiència, les de sistemes industrials, les de química, energia i recursos o les d’alimentació. Malgrat l’especialització d’aquesta oficina en accions de contractació pública internacional, també s’hi duen a terme molts projectes de cerca de canals de venda, agendes de contactes i anàlisis de mercat.

Brussel·les

Ubicació

Rue de la Loi, 227, 3ième.

B-1040 Brussel·les

Bèlgica