ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Buenos Aires
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Buenos Aires

Vols fer negoci a l'Argentina?

Vols que la teva empresa es connecti amb el mercat argentí? Vols aconseguir-hi nous clients i contactes? Des de l'oficina d'ACCIÓ a Buenos Aires, apropem la teva empresa a una de les economies més potents d'Amèrica Llatina.

La teva oficina a Buenos Aires

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Buenos Aires està dirigida per Horacio Babini. Argentí, expert en relacions internacionals i comerç internacional, porta més de 10 anys ajudant les empreses catalanes a entrar amb èxit a alguns dels principals mercats del Con Sud.

L’oficina d’ACCIÓ a Buenos Aires és una de les més consolidades i va obrir-se l’any 1989. Actualment està situada al barri de Belgrano, un dels pols comercials més dinàmics de la ciutat. Des de 2015, s’hi han endegat prop d’un centenar de projectes de gairebé tots els sectors empresarials, tot i que amb un protagonisme especial de l’àmbit dels sistemes industrials, les de les indústries de l’experiència i les de química i energia.

Predominen els projectes de comercialització (cerca de canals, agendes de contactes, estudis i prospecció de mercat), però també destaquen els projectes d’implantació, especialment a través del servei de soft landing.

Buenos Aires

Ubicació

Echevarría 1515, piso 13B

Buenos Aires

Argentina