ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Copenhaguen
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Copenhaguen

Vols fer negoci als països Bàltics i Nòrdics?

Vols que la teva empresa aprofiti les oportunitats de negoci que es generen a alguns dels països més rics i avançats d'Europa? Vols fer negoci amb Dinamarca, Suècia, Noruega, Finlàndia o les repúbliques bàltiques? L'oficina d'ACCIÓ a Copenhaguen t'hi obre la porta.

La teva oficina a Copenhaguen

L'Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Copenhaguen es va obrir el 1991. Està dirigida per Irmelin Ipsen i junt amb ella hi treballen dos consultors. Està situada al centre de la ciutat, al costat de la plaça de l'Ajuntament. Des d’allà, s’impulsen projectes per ajudar les empreses catalanes a fer negoci no només amb Dinamarca, sinó també amb la resta de països nòrdics i les repúbliques bàltiques.

Bona part de les empreses que utilitzen els serveis de l’oficina provenen dels àmbits de l’alimentació, les indústries de l’experiència i les del disseny. Els projectes més freqüents són els que ajuden a trobar clients, distribuïdors i proveïdors en destí. També ofereix serveis especialitzats en innovació internacional.

Copenhaguen

Ubicació

Vesterbrogade 26, 

1620 København V

Denmark