ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Istanbul
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Istanbul

Vols fer negoci a Turquia i Azerbaidjan?

Vols que la teva empresa es connecti amb Turquia? Vols aprofitar les oportunitats d'un mercat creixent, proper i amb un gran potencial? L'oficina d'ACCIÓ a Istanbul t'ajuda a fer negoci a Turquia.

La teva oficina a Istanbul

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Istanbul es va obrir el 1989 i està dirigida per Emre Pekkan. Llicenciat en Economia i MBA per la Koç University, al llarg de la seva carrera professional ha treballat com a responsable de vendes i com a business development manager en diferents empreses nacionals i internacionals a Turquia.

L’oficina d’Istanbul rep projectes de tots els sectors, tot i que les empreses que més hi treballen són dels àmbits dels sistemes industrials, les indústries de l’experiència, les del disseny o les de química, energia i recursos. És una oficina força especialitzada en projectes de comercialització de productes catalans a l’exterior. Per això, els serveis que presta més sovint són la cerca de clients, proveïdors i distribuïdors, els estudis de mercat o l’elaboració d’agendes de contactes.

Istanbul

Istanbul

Ubicació

Buyukdere Cad. No:201 A Blok D127

Levent 34394

Istanbul

Turquia