ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a  Johannesburg
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Johannesburg

Vols fer negoci a l'Àfrica Austral?

Vols explorar per a la teva empresa els països de la regió sud-africana? Vols trobar-hi nous clients, distribuïdors i col·laboradors? L'oficina de Johannesburg és el teu soci imprescindible per accedir eficaçment i sense riscos a aquests nous mercats emergents.

La teva oficina a Johannesburg

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Johannesburg està dirigida per Saul Pretel. Té una sòlida experiència al sud d'Àfrica on ha treballat per al sector públic i privat, principalment en el sector del desenvolupament d'infraestructures.

L’oficina d’ACCIÓ a Johannesburg va obrir l’any 1995 per facilitar l’accés de les empreses catalanes als mercats de l’Àfrica del Sud i, especialment, al potent mercat de la República de Sud-àfrica. Dels més de dos-cents projectes que s’hi ha dut a terme els darrers anys, destaca la gran presència d’empreses de l’àmbit de l’alimentació. Secundàriament, també hi tenen presència empreses de les indústries de l’experiència, la química i l’energia i els sistemes industrials.

Els serveis que més interès estan generant entre les empreses catalanes són la cerca de canals de comercialització, les agendes de contactes i les missions empresarials.

Johannesburg

Johannesburg

Ubicació

1 Bompas Rd (3rd Floor)

Dunkeld West

Johannesburg, 2196

Sud-àfrica