ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Londres
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Londres

Vols fer negoci al Regne Unit i Irlanda?

Vols connectar la teva empresa a un dels pols d'innovació i competitivitat més potents del món? Aprofita l'Oficina exterior de comerç i inversions de Catalunya a Londres i troba-hi nous clients i col·laboradors.

La teva oficina a Londres

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Londres està dirigida per Òscar Martí. Director de l'Oficina de Londres, és llicenciat en Ciències Polítiques i Relacions Internacionals per la universitat de la UAB. Va completar els seus estudis amb un Màster doble en Assumptes Internacionals per la London School of Economics i la Universitat de Pequín. Va passar 5 anys a l'Oficina de Comerç i Inversió de Catalunya a Singapur abans d'assumir el seu paper actual com a Director el 2015. L’oficina d’ACCIÓ a Londres va obrir l’any 1989 i la completen quatre consultors més.

L’oficina de Londres connecta les empreses catalanes a un dels mercats més consolidats i una de les economies més dinàmiques i emprenedores del món. Hi treballen empreses de tots els sectors, amb especial protagonisme per a les empreses de l’alimentació, els sistemes industrials i les indústries del disseny.

Els serveis que les empreses catalanes contracten més sovint a l’oficina de Londres són els que les ajuden a penetrar al mercat britànic: cerca de clients, proveïdors i distribuïdors, estudis de mercat i construcció d’agendes de contactes. També és important el servei que ofereix d’innovació internacional.

Londres

Londres

Ubicació

17 Fleet Street, 2nd floor

Londres EC4Y 1AA

Regne Unit