ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Montreal
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Montreal

Vols fer negoci al Canadà?

Vols que la teva empresa es connecti amb el Canadà? Vols aconseguir-hi nous clients i contactes? Des de l'oficina d'ACCIÓ a Montreal, apropem la teva empresa a una de les economies més sòlides d'Amèrica.

La teva oficina a Montreal

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Montreal està dirigida per Geneviève Abbott. Experta en Administració d’empreses i anàlisi de mercats, part de la seva trajectòria professional ha estat vinculada a la consultoria en enginyeria.

L'Oficina Exterior de Catalunya a Montreal es va posar en funcionament a finals de l'any 2000 i està situada en ple centre de la capital econòmica quebequesa, al World Trade Center. Des de 2015 s’hi han impulsat més d’un centenar de projectes de tots els sectors empresarials, entre els quals destaquen les empreses de les indústries de l’experiència, del disseny, la salut o l’alimentació.

L’oficina d’ACCIÓ a Montreal està començant a dur a terme projectes d’innovació i R+D+i, que complementen els serveis més habituals, com la cerca de canals de comercialització, l’elaboració d’agendes de contactes, els estudis de mercat o els projectes de selecció de personal especialitzat en destinació.

Mont-real

Ubicació

380 Saint Antoine Ouest, Suite 2030

World Trade Centre

Montreal, Quebec H2Y 3X7

Canadà