ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Bombai
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Nova Delhi

Vols fer negoci a l'Índia?

Vols portar la teva empresa als països del subcontinent indi? Vols trobar-hi nous clients i col·laboradors? Des de l'oficina de Nova Delhi ajudem la teva empresa a fer negoci a l'Índia.

La teva oficina a Nova Delhi

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Nova Delhi està dirigida per Suprio Bose. Expert en Comerç internacional, compta amb una llarga experiència ajudant empreses de tot el món a treballar a l’Índia, trobant-hi clients, partners i aliances.

Nova Delhi és la porta d’entrada a la meitat nord del país. Les dimensions d’aquest subcontinent, ja sigui en nombre de potencials consumidors com en extensió geogràfica, són un aspecte decisiu en les polítiques de comercialització de les empreses amb interessos al país.

En aquest sentit, els serveis de l'oficina més utilitzats per les empreses catalanes són els del Servei d’augment de vendes a l’exterior, amb projectes destacats com la cerca de canals de comercialització, el seguiment de clients o l’elaboració d’agendes de contactes. En termes d’implantació al país, destaquen projectes relacionats amb selecció de personal en destinació.

La ciutat és la capital administrativa i institucional de l’Índia i és on es troben bona part de les associacions empresarials. Nova Delhi és un puntal comercial del país per la seva proximitat a les manufacturing cities i amb una perifèria industrial on hi destaquen els sectors de l’automoció, IT i ICT o els biotecnològics i de les ciències de la vida, entre d’altres.

Bombai

Ubicació

2nd Floor, The Galaxy Hotel (WeWork 2-119), Behind 32nd Milestone Off NH 8, Sector 15

Gurugram HR 122001, India