ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Pequín
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Pequín

Vols fer negoci a la Xina?

Vols que la teva empresa s'obri camí al mercat més gran del món? Si vols entrar a la Xina, l'oficina d'ACCIÓ a Pequín t'ajuda a endinsar-t'hi de forma segura i eficaç.

La teva oficina a Pequín

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Pequín està dirigida per Gao Wei. Format en diplomàcia i empresarials, té una llarga trajectòria internacional, tant diplomàtica com en el sector privat.

L’oficina d’ACCIÓ a Pequín es va obrir l’any 1993 i és una de les tres oficines a través de les quals ACCIÓ ajuda les empreses catalanes a accedir amb eficiència i garanties a l’enorme i complicat mercat xinès. L’equip de l’oficina es completa amb tres consultors més.

L’oficina de Pequín treballa amb empreses de tots els sectors, tot i que els més freqüents són els sectors tecnològics dels sistemes industrials i l’àmbit de la química, l’energia i els recursos. Ateses les peculiaritats de l’economia xinesa, és una oficina amb molts projectes d’implantació empresarial, amb serveis de plataforma empresarial o “soft landing”, així com en serveis de selecció de personal especialitzat en destí. Aquesta oficina ofereix també serveis especialitzats d’innovació internacional.

La teva oficina a Pequín

Ubicació

Capital Mansion Office 1906

Nº 6 Xin Yuan Nan Road

Chao Yang District

Pequín 100004

Xina