ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Sao Paulo
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a São Paulo

Vols fer negoci al Brasil?

Vols que la teva empresa comenci a treballar amb Brasil? Vols aconseguir nous clients i contactes en aquest país? El Brasil és l'economia més gran d'Amèrica Llatina, amb tant de potencial com complexitats a l'hora d'entrar-hi. Des de l'oficina d'ACCIÓ a São Paulo aconseguirem que en treguis profit!

La teva oficina a São Paulo

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a São Paulo està dirigida per Josep Maria Juan Buades. Format en Dret i Administració d’empreses, té una llarga experiència professional al Brasil, com a responsable d’exportació d’una multinacional catalana i com a president del Club Catalano-Brasiler de Negocis. Tres consultors més completen l’oficina del Brasil, que està situada al nucli financer i de negocis de la ciutat, al districte de Vila Olímpia.

L’oficina d’ACCIÓ a São Paulo va obrir les seves portes l’any 1999 per donar accés a les empreses catalanes a un dels mercats d’accés més difícil, però amb major potencial de l’Amèrica del Sud. A través de l’oficina, han fet negocis amb el Brasil moltes empreses de sistemes industrials, indústries de l’experiència i química i energia. També s’ha treballat, però, amb empreses d’altres sectors, com l’alimentació, el disseny i les TIC.

L’oficina de Sao Paulo està especialitzada en innovació internacional. La major part dels projectes que s’hi executen són de comercialització i d’ajut a la implantació, amb un important volum d’empreses que han utilitzat el servei de soft landing.

Sao Paulo

Ubicació

Edificio Spazio JK

Av. Juscelino Kubitschek, 1726 11º an

04543 – 000 Vila Olímpia São Paulo

Brasil